autor/ica:

Kroničan umor i intolerancija

Neadekvatna prehrana iscrpljuje organizam, te se javljaju različiti simptomi, pa tako i kroničan umor. Kronični umor se manifestira kroz simptome bolova u rukama i nogama, bezvoljnost, pospanost i sl.

Pojava kroničnog umora može biti znak siromašne prehrane, međutim može se javiti i kao posljedica pogrešne dijete. Koji puta u najboljoj namjeri misleći da jedemo zdravo koristimo hranu na koju smo intolerantni. 

 

Dan počinjete s osjećajem težine, imate loš san, često vas obuzmu razdražljivost i tjeskoba. Neuravnotežena prehrana koja često proizlazi iz selektivnih dijeta ili nedovoljne brige o prehrani dovodi do iscrpljenosti i umora.

S druge strane, hiperaktivnost i nervozu kod male djece također uzrokuje loša prehrana. Skloni smo takve probleme u dječjem odrastanju pripisati karakteru, ali nažalost vrlo često će konzumiranje određenih namirnica biti rezultat i uzrok «lošeg» dječjeg ponašanja.

Iz svega navedenog i brojnih neugodnih pojava i simptoma, kako kod djece tako i odraslih, vidljiv je velik utjecaj namirnica koje smo odabrali u svakodnevnoj prehrani. Ponavljam, koji puta misleći da koristite zdrave namirnice činite veliku grešku ne znajući kako je vaš organizam intolerantan na iste.

Potrebno je provjeriti na koje namirnice ste intolerantni te ih ukloniti privremeno ili trajno iz svoje prehrane. 

Obratite nam se s povjerenjem na TEST INTOLERANCIJE putem kože. 

 

Promocija na online savjetovanje: dogovorite svojih 30 gratis minuta!

Za sve one koji ne mogu doći do našeg savjetovališta u Puli i porazgovarati uživo s našom savjetnicom za prehranu –

Njega lica tijekom ljeta

Njegujete li svoje lice pravilno tijekom ljeta? Pročitajte naše savjete. Ne zaboravite da sada svakodnevno trebamo koristiti

Zašto je važna masaža lica?

Masaža lica dio je svih naših tretmana lica, a evo i zašto! Iako imamo odlične uređaje za njegu lica, neprocjenjiva je va

Up
d

Dobro nam došli! Naš studio se nalazi na adresi Kolodvorska 14, Pula.

Radno vrijeme

Od ponedjeljka do petka, od 8  do 20 sati.

Radimo s klijentima samo prema unaprijed dogovorenom terminu.  Nazovite nas za svoj termin.