VIP tretman lica

VIP tretman lica
U studiju Zdravi i vitki osmislili smo VIP tretman lica koji je kombinacija klasičnog tretmana uz nekoliko aparativnih tretmana. Koju kombinaciju uređaja i kozmetike ćemo koristiti u jednom VIP tretmanu, oblikujemo individualno prema u odnosu na zatečeno stanje kože lica, potrebe kao i želje klijenata.

Samo u jednom tretmanu postižemo nekoliko željenih učinaka:

 • hidratacija kože
 • poticanje proizvodnje kolagena
 • podizanje tonusa kože
 • umanjivanje vidljivosti bora
 • umanjivanje nedostataka kože
 • umanjivanje vidljivosti hiperpigmentacije

Naime, postoji nekoliko osnovnih problema na licu koje dolaze s godinama i koje želimo izbjeći ili korigirati.

Također, ovisno o tipu kože lica te sklonostima i genetici, javlja se problem masne ili suhe kože, osjetljive kože sklone iritacijama i crvenilu, kože koja se bori s prištićima ili aknama itd.

U većini slučajeva, jedan problem ne dolazi sam te je stoga najbolji odgovor kombinirana metoda tretmana lica kojom u jednom tretmanu djelujemo na više različitih problema. VIP tretman lica je, stoga, uistinu odlično rješenje.

VIP tretman lica – opis

Prva faza je skidanje odumrlih stanica kože u tu svrhu koristi se mikrodermoabrazija, glikolne kiseline ili piling ovisno o godišnjem dobu i stanju kože. Na tako pripremljenu kožu stavljaju se ampule hjalurona i dodatno potiče njihovo prodiranje uz pomoć kisika. Naime, u tretmanima kisikom koristimo uređaj OSSIGENO IPERBARICO (saznajte više o tretmanima kisikom).

Potom se koristi virtualna mezoterapija s kojom se želi postići stimulacija mišića strujama i tako utjecati na tonus, ali ujedno i na bolju penetraciju hijalurona, to je ujedno drugi uređaj u tretmanu, potom ide masaža s posebnim hranjivim sastojcima obogaćenim kremama, maska od algi nakon masaže te završna krema.

Trajanje ovakvog VIP tretmana lica je 75 minuta

Naručite se već danas porukom ili pozivom na ovaj tretman lica!

  Up
  d

  Dobro nam došli! Naš studio se nalazi na adresi Kolodvorska 14, Pula.

  Radno vrijeme

  Od ponedjeljka do petka, od 8  do 20 sati.

  Radimo s klijentima samo prema unaprijed dogovorenom terminu.  Nazovite nas za svoj termin.