Tretmani kisikom

Tretmani kisikom

Tretmani kisikom izrazito su učinkoviti i potpuno neinvazivni, a omogućuju tretiranje najčešćih problema kože: od umanjivanja znakova starenja (bore, hiprepigmentacija, koža bez sjaja)  preko tretmana koji liječi osjetljivu kožu sklonu crvenilu i kuperozi do tretiranja osjetljive kože sklone aknama. Usput se povećava i mikrocirkulacija kože i ona postaje dugotrajno prozračna. Ono što je najprivlačnije: rezultati tretmana kisikom vidljivi su već nakon prvog tretmana!

 

TRETMANI KISIKOM ZA SVJEŽINU I MLADOST LICA

Hidro oxi – tretmani hidratacije

Tretmani čistim kisikom i odabranim preparatima pomoći će očuvati jedan od najvažnijih izvora ljepote i kvalitete kože – vodu. Zahvaljujući česticama kisika aktivne tvari iz kozmetike apsorbiraju se duboko u kožu i osiguravaju dugotrajnu intenzivnu hidrataciju. Koža postaje glatka, kompaktna i elastična.

Trajanje tretmana: 60 minuta

Anti age – tretmani protiv starenja kože s hijaluronskom kiselinom 

Anti age preparati u kombinaciji s dermoinfuzijom čistog kisika pruža potpun anti-aging tretman koži lica i uklanja najvidljivije tragove starenja – bore, mrlje na koži i opuštenu kožu. Rezultat je zdrava koža mladolikog izgleda smanjenih bora i mrlja.

Trajanje tretmana: 90 minuta 

Sensitiv – tretmani osjetljive kože sklone crvenilu i kuperozi

Tretmani kisikom izrazito su učinkoviti i potpuno neinvazivni, a omogućuju tretiranje najčešćih problema kože.

Tretman koji liječi osjetljivu kožu sklonu crvenilu i kuperozi. Ovaj tip kože posebno je osjetljiv na agresivne proizvode i vanjske utjecaje. Sinergija aktivnih sastojaka preparata i čistog kisika jača kapilare i djeluje antikuperozno i umirujuće. Ostali sastojci (matične stanice biljaka, hijaluronska kiselina, vitamini…) hidratiziraju kožu, potiču procese obnavljanja tkiva i čine kožu mekom i baršunastom.

Trajanje tretmana: 75 min

Pure – tretmani nečiste kože i akni

Čisti kisik djeluje na bakterije i daje veliki doprinos u nestajanju i liječenju akni, a aktivni sastojci kozmetike čiste kožu i reguliraju prekomjerno izlučivanje sebuma te potiču obnovu stanica.

Trajanje tretmana: 60 min 

Light – tretmani kože sklone hiperpigmentaciji i mrljama

Sinergija kisika i aktivnih sastojaka kozmetike smanjuje mrlje na koži koja postaje prozračna, svijetla i blistava. Postižu se vidljivi i dugotrajni rezultati.

Trajanje tretmana: 75 min 

 

h

U tretmanima kisikom koristimo uređaj OSSIGENO IPERBARICO – najnapredniji sistem dermoinfuzije kisika za tretmane oksigenacije i regeneracije kože. Tretmani kisikom izrazito su učinkoviti i potpuno neinvazivni. Kisik u kombinaciji s kozmetikom i filerima (hijaluron, matične stanice, vitamini…) koja se posebnim aplikatorom nanosi u kožu i potkožno tkivo omogućuje nam da budemo izrazito učinkoviti u tretmanima koje nudimo.

Up
d

Dobro nam došli! Naš studio se nalazi na adresi Kolodvorska 14, Pula.

Radno vrijeme

Od ponedjeljka do petka, od 8  do 20 sati.

Radimo s klijentima samo prema unaprijed dogovorenom terminu.  Nazovite nas za svoj termin.