VIP tretman tijela

VIP tretman tijela
VIP TRETMAN TIJELA je zbroj više tretmana koji udruženi daju brzo vidljive i mjerljive rezultate. U VIP tretmanu svoje mjesto su našli: kavitacija, elektrostimulacija tj. transion, vakuum, limfna drenaža i anticelulitna masaža. 

Sve mi volimo izgledati najbolje što možemo, ali nemamo toliko vremena baviti se sobom, zar ne? Zato i postoje profesionalni tretmani tijela koji nam pomažu da se što prije riješimo celulita, masnih naslaga, da zategnemo kožu i tako se još zadovoljnije odjenemo laganiju odjeću i kupaći kostim.

Promjena je brzo vidljiva, a i radimo mjerenje obujma tretiranog područja nakon svakog tretmana.

KAVITACIJA – NEKIRURŠKA LIPOSUKCIJA 

Učinci kavitacije vidljivi su već nakon jednog tretmana, a nakon nekoliko tretmana, imamo sličan rezultat kao kod liposukcije, no izbjegavaju se rizici koje prate operativne postupke. Od toga potiče i alternativni naziv za kavitaciju – 𝐧𝐞𝐤𝐢𝐫𝐮𝐫𝐬̌𝐤𝐚 𝐥𝐢𝐩𝐨𝐬𝐮𝐤𝐜𝐢𝐣𝐚.

Poseban, dodatni učinak postiže se i primjenom elektrostimulacije tj. transiona, vakuuma kao i limfne drenaže i masaže nakon kavitacije.

 • VIP tretman tijela u trajanju od 𝟗𝟎 𝐦𝐢𝐧𝐮𝐭𝐚 koji uključuje kavitaciju, transion, limfnu drenažu vakuumom i masažu stoji 80 eura.
 • VIP tretman u trajanju od 60 minuta koji uključuje kavitaciju, vakuum, ručnu masažu i radiofrekvencu ima cijenu od 60 eura 
 • provjerite li postoji li POSEBNA PONUDA

Na svome izgledu je važno raditi kroz cijelu godinu i ono najteže, a najvažnije je: učiniti prvi korak u pravom smjeru. Javite nam se za svoj prvi VIP TRETMAN tijela! 

 

Preporuka svima koji su u dvojbi! VIP TRETMAN je stvarno odličan tretman i brzo su vidljivi rezultati. Profesionalna usluga, hvala Zdravi i vitki.
Miki Vuk
Facebook komentar
s

  Up
  d

  Dobro nam došli! Naš studio se nalazi na adresi Kolodvorska 14, Pula.

  Radno vrijeme

  Od ponedjeljka do petka, od 8  do 20 sati.

  Radimo s klijentima samo prema unaprijed dogovorenom terminu.  Nazovite nas za svoj termin.