Klasično čišćenje lica uz tretman kisikom

Klasično čišćenje lica uz tretman kisikom

Klasično čišćenje lica kao prvi korak ovog tretmana uključuje mehaničko istiskivanje prištića kojem prethodi priprema kože čišćenje lica od make-upa, enzimatski piling, parenje kože.

Tretman kisikom – važan korak pri klasičnom čišćenju lica. Posebnim uređajem kisik se ubrizgava u kožu u pojačava djelovanje proizvoda koje koristimo pri tretmanu

Čisti kisik djeluje na bakterije i daje veliki doprinos u nestajanju i liječenju prištića kao i ozbiljnijeg problema: akni. Aktivni sastojci kozmetičkih proizvoda koje pri tome koristimo čiste kožu i reguliraju prekomjerno izlučivanje sebuma potičući obnovu stanica. Rezultati tretmana kisikom vidljivi su već nakon prvog tretmana.

U tretmanima kisikom koristimo uređaj OSSIGENO IPERBARICO – najnapredniji sistem dermoinfuzije kisika za tretmane oksigenacije i regeneracije kože. Tretmani kisikom izrazito su učinkoviti i potpuno neinvazivni. Kisik u kombinaciji s kozmetikom i filerima (hijaluron, matične stanice, vitamini…) koja se posebnim aplikatorom nanosi u kožu i potkožno tkivo omogućuje nam da budemo izrazito učinkoviti u tretmanima koje nudimo.

Rezervirajte željeni termin na vrijeme!


  Up
  d

  Dobro nam došli! Naš studio se nalazi na adresi Kolodvorska 14, Pula.

  Radno vrijeme

  Od ponedjeljka do petka, od 8  do 20 sati.

  Radimo s klijentima samo prema unaprijed dogovorenom terminu.  Nazovite nas za svoj termin.