30-MINUTNI TRETMAN LICA

30-MINUTNI TRETMAN LICA

U samo 30 minuta i za samo 30 eura dubinski očistite i hidratizirajte svoje lice!

Drage naše užurbane, imamo odličnu vijest za vas! Osmislile smo odličan tretman lica koji će samo u pola sata vašoj koži podariti bogatu hidrataciju i blistavost.
KORACI RADA:
  • Enzimatski pilingom uklanjamo odumrle stanice kože lica.
  • Nanosimo serum kolagena ili hijalurona, ovisno o potrebama kože.
  • Serum se stimulira uređajem sa čistim kisikom što omogućuje dubinsko prodiranje i djelovanje na pomlađivanje i regeneraciju stanica kože.
  • Čarolija ručne masaže lica, vrata i dekoltea. Masaža potiče cirkulaciju, pomaže opuštanju napetih mišića lica, što utječe i na vidljivost linija i bora. I jasno, divno je opuštajuća!
  • Nanosi se umirujuća maska od algi koja dubinski hidratizira kožu ostavljajući je osvježenom i blistavom.
  • Još samo krema za lice i odmah se nakon ovog odličnog tretmana možete vratiti svojim dnevnim obavezama – sretniji, opušteniji i s osvježenim licem spremnim za komplimente! 
Tretmani uz uređaj sa čistim kisikom izrazito su učinkoviti i potpuno neinvazivni, a omogućuju tretiranje najčešćih problema kože: od umanjivanja znakova starenja (bore, hiprepigmentacija, koža bez sjaja)  preko tretmana koji liječi osjetljivu kožu sklonu crvenilu i kuperozi do tretiranja osjetljive kože sklone aknama. Usput se povećava i mikrocirkulacija kože i ona postaje dugotrajno prozračna. Ono što je najprivlačnije: rezultati tretmana kisikom vidljivi su već nakon prvog tretmana!
 
Naručite se već danas porukom ili pozivom: 098 260 270

Naručite se online od 0-24 putem Zoyya aplikacije! 

Up
d

Dobro nam došli! Naš studio se nalazi na adresi Kolodvorska 14, Pula.

Radno vrijeme

Od ponedjeljka do petka, od 8  do 20 sati.

Radimo s klijentima samo prema unaprijed dogovorenom terminu.  Nazovite nas za svoj termin.