Kavitacija

Kavitacija

Kavitacija je bezbolan, fizikalni proces u kojem uređaj proizvodi ultrazvučne valove koji “razaraju” ovojnice masnih stanica, koje se potom razlijevaju u međustaničnu tekućinu te nakon toga, uz pomoć drenaže, eliminiraju iz tijela.

 

Tretman kavitacije preporučuje se svima koji žele smanjiti celulit i obujam na kritičnim mjestima, popraviti elasticitet kože ili općenito popraviti proporcije i tonus svog tijela. Djelovanje uređaja posebno se preporučuje radi li se o vremenski limitiranom periodu za koji želimo izgledati bolje, a obično je riječ o ljetnom godišnjem odmoru i izlaganju na plaži. Do pojave kavitacije, kozmetički tretmani iziskivali su velik broj tretmana za postizanje vidljivog učinka.

 

Učinci kavitacije vidljivi su već nakon jednog tretmana, a nakon nekoliko imamo sličan rezultat kao kod liposukcije, no izbjegavaju se rizici koje prate operativne postupke. Od toga potiče i alternativni naziv za kavitaciju – nekirurška liposukcija. Ovo je izuzetno značajno, zato što većina pokušaja skidanja suvišnih kilograma završava neuspješno jer se gubi strpljenje zbog dugog trajanja procesa. Drugi bitan učinak je smanjivanje celulita i poboljšanje tonusa, a osjetna razlika na površini vidi se već nakon jednog tretmana. Koža izgleda glađe, a moguće je centimetrom izmjeriti smanjenje obujma na kritičnim mjestima. Broj tretmana je individualan, kao što je i svaki dobar program mršavljenja individualiziran, jer ne postoje dvije iste osobe s istim navikama, potrebama i mogućnostima.

 

Optimalno je koristiti prednosti kavitacije u ubrzavanju i olakšavanju procesa mršavljenja s posebnom pozornošću na prehranu i tjelesnu aktivnost.  Poseban dodatni učinak postiže se i primjenom limfne drenaže nakon kavitacije.

Kavitacija, kao važan dio naših tretmana, nalazi se u:
VIP TRETMAN TIJELA 
PAKET OBLIKOVANJA TIJELA 
 

  Up
  d

  Dobro nam došli! Naš studio se nalazi na adresi Kolodvorska 14, Pula.

  Radno vrijeme

  Od ponedjeljka do petka, od 8  do 20 sati.

  Radimo s klijentima samo prema unaprijed dogovorenom terminu.  Nazovite nas za svoj termin.