Aparativni tretmani

Aparativni tretmani

Za razliku od klasičnih tretmana aparativni tretmani imaju puno jače učinke u kraćem roku
dakako usmjerene ka potrebama kože lica.
Na primjer ukoliko želimo postići dubinsku hidrataciju lica, koristit ćemo ciljane aparate koji će već u jednom tretmanu postići veći i bolji učinak nego sto bi se postiglo s  nekoliko klasičnih tretmana.


Tretmane uz pomoć uređaja najčešće koristimo kada želimo postići anti age efekt tzv. peglanje bora, što se sa klasičnim tretmanima, realno, ne može postići.
Danas je prisutan sve veći broj uređaja koji se koriste u kozmetici. Od presudne je važnosti da je uređaj kvalitetan, od renomiranih proizvođača te da doista ima učinak koji se od njega očekuje. Potom obzirom na mogućnosti, prednosti i mane jednog uređaja, najčešće se pribjegava kombiniranim metodama.  Da bi ste mogli promjenjivati kombinirane metode potrebno je raspolagati s potrebnim uređajima i dobro ih poznavati. 

U studiju «Zdravi i vitki» raspolažemo sa gotovo svom modernom tehnologijom i koristimo vrhunsku  kozmetiku.
Nakon detaljne analize vašeg lica, predložit ćemo slijed i broj tretmana, kao i metode i aparate koje ćemo koristiti.

ELEKTROSTIMULACIJA

Elektrostimulacija je već dugo poznati metod koji se rado primjenjuje u fizikalnoj terapiji. Kad na određeni način želimo utjecati na formu , oblik i tonus mišića vrlo uspješno to možemo postići elektrostimulacijom.  Obzirom da je kod problema lica vrlo česta situacija da mišići gube tonus usljed godina sile, teže i pritiska koji vrši skalp stoga je održavanje gipkosti i tonusa mišića vrlo bitno za dobar izgled.  Ako želimo skladno tijelo vježbamo, no treba znati da se i lice poput tijela sastoji od mišića te ako želimo zategnuto lice potrebno je stimulirati mišiće. U tu svrhu koristimo različite vrste elektrostimulacije:

* Transion efikasno utječe na tonus mišića

* Isogey: selektivn oučvršćivanje- estetski minilifting

* Microgey: regeneracija kože

Tretmani nisu bolni i ničim kontraindicirani, te se mogu promjenjivati i svaki dan , ako je potrebno. No dovoljno je napraviti ciklus od šest tretmana dva puta tjedno i potom krenuti sa održavanjem.

LASER TRIACTIVE – TRETMANI LASEROM

U studiju Zdravi i Vitki koristimo laser renomiranog proizvođača medicinske i kozmetičke opreme DEKA. Aparat LASER DECA TRIACTIVE koristi kombiniranu metodu TJ. kombinaciju lasera i vakuuma. Na taj način u jednom tretmanu utječemo na više pojava.

Vakuum uspješno potiče mikrocirkulaciju kao i limfnu drenažu lica a laserska dioda dubinski zagrijava kožu što direktno potiče produkciju kolagena. Tako već nakon prvog tretmana osjećate zategnutije i vidno osvježeno lice. Cilj tretmana je da se povuku sitne bore i ublaže one veće. Tretmani su ugodni bez nuspojava i potrebno ih je raditi jednom tjedno. Broj tretmana ovisi o trenutnom stanju kože i efektima koje želimo postići.

TRETMNI VAKUUMOM

Tretmani vakuumom kako na tijelu tako i na licu su vrlo jednostavni, potpuno neinvazivni tretmani a iznimno efikasni po pitanju limfne drenaže i poticanja mikrocirkulacije. Dakako masaža kože vakuumom ubrzava regeneraciju tkiva.
Ukoliko ste skloni podočnjacima natečenosti lica ili mimičkim borama, ovakav tretman je svakako među prvima što bi trebali primijeniti.
Ovisno o načinu primjene vakuuma kožu lica možemo drenirati i na taj način smanjiti otečenost i potaknuti čišćenje od otpadnih tvari što će utjecati na poboljšanu opskrbu kože kisikom i vodom.
Ili tretman vakuumom možemo usmjeriti ka postizanju tonusa kože.

Također kombiniramo li ovaj tretman sa njemu kompatibilnim tretmanom postižemo brze i efikasne rezultate koji su vidljivi već nakon prvog tretmana.

TRETMAN RADIOFREKVENCOM – nekirurško prirodno zatezanje kože lica

Tretmane radiofrekvencom koristimo kada želimo na brzi i učinkovit način postići rezultate zatezanja kože lica, već nakon prvog tretmana. Uređaj uz pomoć sonde koristeći radiovalove dubinski zagrijava kožu lica. Zagrijavanje djeluje na povećanje proizvodnje kolagena što će vidno pojačati zategnutost i elastičnost kože lica.

Tretmani radiofrekvencom mogu se koristiti samostalno ili u kombinaciji s drugim tretmanima u našem studiju, kako bi smo još više poboljšali i ubrzali rezultate. Iako su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana za dugotrajniji efekt preporuka je napraviti 5 tretmana. Tretmane je dovoljno raditi jednom tjedno.

 

Najbolji učinak tretmana radiofrekvencom primjećuje se kod

  • podizanja obrva i zatezanja kože na čelu i smanjivanje bora
  • za područje oko očiju,  smanjivanje bora
  • zatezanje i učvršćivanje opuštene kože na obrazima
  • podbradak zatezanje i uklanjanje podbradka

Učinci tretmana traju jako dugo jer se potiče prirodna vlastita proizvodnja kolagena. U studiju Zdravi i vitki koristimo najsuvremeniji aparat renomirane talijanske tvrtke koji proizvode medicinsku i estetsku opremu i uređaje Sercotec. Na taj način tretmani su sigurni, kvalitetni i bez ikakvih nuspojava.

DIJAMANTNA

MIKRODERMOABRAZIJA 

Mikrodermoabrazija je vrlo blag i neagresivna metoda uklanjanja površinskog sloja kože, tj. odumrlih stanica površinskog sloja kože. Uspješno se primjenjuje kod svih tipova kože: mlađih, starijih, svijetle ili tamne puti. Mikrodermoabrazija se koristi za smanjenje proširenih pora, regulaciju masnoće kože, korekciju sitnih bora kao i korekciju površinskih ožiljaka i hiperpigmentacije. Može se koristiti na licu, vratu, leđima, laktima i po potrebi na drugim dijelovima tijela. U studiju Zdravi i Vitki primjenjujemo dijamantnu mikrodermoabraziju. Uz pomoć finobrušenih dijamanata različite granulacije jednostavno reguliramo intenzitet abrazije, a na taj način izbjegli smo upotrebu kemije te je postupak potpuno prirodan. Nakon tretmana mikrodermoabrazije nije potrebno vrijeme oporavka znači ne izaziva reakcije i nuspojave.

Preporuka je napraviti 5 tretmana. Na tretmane se dolazi jednom tjedno. Ukoliko se mikrodermoabrazija kombinira sa drugim tretmanima može se pojačati učinak i ubrzati efekte.

Uz tretman mikrodermoabrazije često se koriste hijaluronski, kolagenski ili vitaminski fileri koje ovako pripremljena koža puno brže apsorbira.

Ovakav ciklus tretmana svakako je za preporučiti barem jednom godišnje u svrhu sprječavanja nastajanja bora, hiperpigmentacije i drugih posljedica izlaganja kože lica vanjskim faktorima. Više…

Up
d

Dobro nam došli! Naš studio se nalazi na adresi Kolodvorska 14, Pula.

Radno vrijeme

Od ponedjeljka do petka, od 8  do 20 sati.

Radimo s klijentima samo prema unaprijed dogovorenom terminu.  Nazovite nas za svoj termin.