Prvi korak k zdravom tijelu je test intolerancije

Intolarancija na hranuPrvi korak k zdravom tijelu je test intolerancije

Nešto što bi svaka osoba današnjeg vremena morala učiniti za sebe i svoje zdravlje, bilo da je preventivno ili kurativno, jest TEST INTOLERANCIJE NA HRANU i TEST REZERVI VITAMINA I MINERALA.

S obzirom na ubrzan i stresan način života, a s druge strane na sve manju kvalitetu hrane koju možemo kupiti, svaki organizam postaje lak plijen intolerancije na hranu ili deficita nekog od esencijalnih vitamina i minerala. Upravo zbog tih razloga dolazi do promjena u organizmu, počevši od sitnih tegoba, pa sve do težih oboljenja.

Najčešće tegobe koje izazove intolerancija na hranu su slijedeće:

– gastrointestinalne tegobe (bolovi u trbuhu, zatvor, proljev, nadutost…)
– dermatološki procesi (akne, ekcemi, psorijaza, svrbež, urtikarije, osip..)
– psihološke smetnje (tjeskoba, premorenost, hiperaktivnost uglavnom kod djece…)
– neurološke smetnje (glavobolja, migrena, vrtoglavica…)
– respiratorne tegobe (astma, rinitis, otežano disanje…)
– debljanje i mršavljene.

Dokazano je kao ukidanjem jedne ili više vrsta hrane, dolazi do znatnog poboljšanaj općeg zdravstvenog stanja. Zato, prije bilo kojeg koraka kojeg poduzmete u cilju rješavanja svog problema, krenite od TESTA INTOLERANCIJE NA HARANU i TESTA REZERVI VITAMINA I MINERALA.

U praksi, vrlo često mi se obraćaju osobe sa sljedećim problemom; « imam neuobičajene simptome koji me opterećuju i smanjuju kvalitetu življenja. Već dugo se žali svojoj doktorici. Napravili smo sve pretrage ali niša mi nisu našli i ništa mi ne pomaže»

U takvim situacijama često i sami liječnici preporuče napraviti test intolerancije na hranu koji konačno pokrene situaciju ka rješenju problema.

Obzirom da se poboljšanje i rapidno smanjivanje simptoma osjete vrlo brzo, već i nakon tjedan dana primjene testa, pacijenti dobiju poticaj i volju da primjenjuju rezultate testa i dalje.

Autor: Sanja Močinić

Promocija na online savjetovanje: dogovorite svojih 30 gratis minuta!

Za sve one koji ne mogu doći do našeg savjetovališta u Puli i porazgovarati uživo s našom savjetnicom za prehranu –

Njega lica tijekom ljeta

Njegujete li svoje lice pravilno tijekom ljeta? Pročitajte naše savjete. Ne zaboravite da sada svakodnevno trebamo koristiti

Zašto je važna masaža lica?

Masaža lica dio je svih naših tretmana lica, a evo i zašto! Iako imamo odlične uređaje za njegu lica, neprocjenjiva je va

Up
d

Dobro nam došli! Naš studio se nalazi na adresi Kolodvorska 14, Pula.

Radno vrijeme

Od ponedjeljka do petka, od 8  do 20 sati.

Radimo s klijentima samo prema unaprijed dogovorenom terminu.  Nazovite nas za svoj termin.