Primavera tretman lica

Primavera tretman lica

Pripremite svoje lice za više sunca i toplije dane uz naš tretman lica Primavera. Neka vaša koža zablista svježinom, bogato hidratizirana i zategnutija.

POSTUPAK TRETMANA:

1. Čišćenje lica od make-upa i priprema za dubinsko čišćenje s dijamantnom MIKRODERMOABRAZIJOM – popularna “mikrica” pomaže nam oprostiti se s starim stanicama kože i potiče  na obnovu i stvaranje kolagena

2. UREĐAJ S KISIKOM U KOMBINACIJI S HIJALURONSKIM AMPULAMA omogućit će nam dubinsku i vrlo bogatu hidrataciju kože, pomoći obnovi kože i zagladiti je

3. MEZOTERAPIJA (bez igle tj. akvaforeza) – omogućuje prodiranje hranjivih tvari duboko u kožu zbog električnih impulsa uređaja koji se koristi. Osigurava intenzivnu hidrataciju kože, vraća joj elastičnost, tonus i sjaj.

4. OPUŠTAJUĆA MASAŽA lica, vrata i dekoltea – omiljen dio tretmana

5. MASKA – prema tipu kožu. Dopustite da vas malo iznenadimo!

6. KREMA – za lice, prema tipu kože

Savjet

Pokušajte taj dan ništa više ne stavljati na lice niti ga više dirati (make-up i slično). Naravno, navečer ga očistite i pripremite za noć. Izbjegavajte vježbanje i tople kupke i tuševe nakon tretmana kako bi koža lica na najbolji način iskoristila tretman koji ste joj priuštili.

Zašto licu treba tretman Primavera?

Zimi je koža na posebnom udaru. S jedne strane svi smo skloniji jesti težu hranu koja se odražava i na našem tenu. Koži ne odgovara niti hladni vanjski zrak kao niti suhi zrak grijanih prostorija. Često dolazi do prejakog lučenja sebuma (onima s masnijom i mješovitom kožom), mnogima pak do pojave isušivanja, crvenila, ljuskanja, dehidracije znakovi starenja su uočljiviji, ten je bez zdravog sjaja. 

Rezultati tretmana 

Već samo jedan tretman Primavere daje okom vidljive rezultate: koža je pročišćenija, bogato i dubinski hidratizirana, ten je ujednačeniji, konture su podignute, kolagen potaknut na stvaranje, bore zaglađenije, koža izgleda mlađe i osvježeno.

Trajanje: oko 75 minuta  

s

  Up
  d

  Dobro nam došli! Naš studio se nalazi na adresi Kolodvorska 14, Pula.

  Radno vrijeme

  Od ponedjeljka do petka, od 8  do 20 sati.

  Radimo s klijentima samo prema unaprijed dogovorenom terminu.  Nazovite nas za svoj termin.