Paket oblikovanja tijela

Paket oblikovanja tijela

Paket oblikovanja tijela – za razgradnju masnih stanica i umanjivanje celulita – sadrži tretmane kavitacije, vakuuma i radiofrekvencije.

“Zajedno smo jači”– bio bi slogan ovog paketa. Višegodišnja praksa u borbi sa masnim stanicama i celulitom pokazala nam je da ovako koncipirani tretmani imaju višestruki učinak na razgradnju masnih stanica i umanjivanje celulita. Rezultati su vodljivi već nakon prvog tretmana, naime moguće je centimetrom izmjeriti smanjenje obujma na kritičnim mjestima, a koža je glađa na dodir.

Paket oblikovanja tijela sastoji se od 5 tretmana, svaki tretman traje 60 minuta:

 • prva tri tretmana: kavitacija uz vakuum
 • četvrti i peti su kavitacija uz radiofrekvenciju

KAVITACIJA UZ VAKUUM I RADIOFREKVENCIJU

Kavitacija je bezbolan, fizikalni proces u kojem uređaj proizvodi ultrazvučne valove koji “razaraju” ovojnice masnih stanica, koje se potom razlijevaju u međustaničnu tekućinu te nakon toga, uz pomoć drenaže, eliminiraju iz tijela. O kavitaciji nam puno govori njezin alternativni naziv – 𝐧𝐞𝐤𝐢𝐫𝐮𝐫𝐬̌𝐤𝐚 𝐥𝐢𝐩𝐨𝐬𝐮𝐤𝐜𝐢𝐣𝐚.

Učinci kavitacije vidljivi su već nakon jednog tretmana, a nakon nekoliko imamo sličan rezultat kao kod liposukcije, no izbjegavaju se rizici koje prate operativne postupke. Poseban, dodatni učinak postiže se i primjenom vakuuma nakon kavitacije kao i uz uređaj za radifrekvenciju.

Tretman kavitacije preporučuje se svima koji žele smanjiti celulit i obujam na kritičnim mjestima, popraviti elasticitet kože ili općenito popraviti proporcije i tonus svog tijela.

Djelovanje uređaja posebno se preporučuje radi li se o vremenski limitiranom periodu za koji želimo izgledati bolje, a obično je riječ o ljetnom godišnjem odmoru i izlaganju na plaži. Radiofrekvencija tijela je kontrolirano dubinsko zagrijavanje kože sondom koje dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, povećanja mišićnog tonusa kao i elastičnosti tkiva te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena. Sam tretman za sebe uspješno smanjuje celulit i lokalizirane masne naslage, a uz kavitaciju dobivamo “dream team” za oblikovanje tijela!

Cijena paketa: 200,00 eur / 1.506,90 kn (cijenu provjerite pozivom ili porukom jer moguće su i druge kombinacije tretmana). 

 

 

  Up
  d

  Dobro nam došli! Naš studio se nalazi na adresi Kolodvorska 14, Pula.

  Radno vrijeme

  Od ponedjeljka do petka, od 8  do 20 sati.

  Radimo s klijentima samo prema unaprijed dogovorenom terminu.  Nazovite nas za svoj termin.