Zašto je važna masaža lica?

Ljepota i zdravljeZašto je važna masaža lica?

Masaža lica dio je svih naših tretmana lica, a evo i zašto!

Iako imamo odlične uređaje za njegu lica, neprocjenjiva je važnost RUČNE MASAŽE LICA koja je dio svih naših tretmana lica. Izdvojit ćemo 5 razloga zašto je tome tako!

1.) masaža lica potiče cirkulaciju,

2.) ima anti-age učinak, čini kožu sjajnijom i zdravijom

3.) toliko je opuštajuća da pomaže i kao antistres tretman

4.) ona je ne samo relaksirajuća, već je i vrsta vježbe za mišiće lica, pomažući im da ostanu čvrsti.

5.) masažom otvaramo limfne čvorove na bočnim stranama vrata i na vrhu kostiju vilice, što pomaže u smanjenju natečenosti i umornog izgleda kože.

Sanja Močinić, vlasnica studia Zdravi i vitki: “Klijentice koje nam dolaze na tretmane lica jako vole našu ručnu masažu lica, vrata i dekoltea. Osim što su svjesne koliko je masaža dobra za sve gore nabrojeno, one ju ponajprije vole zato jer ih na opušta i umanjuje stres. Posebna su nam traženi termini petkom poslijepodne. Dogodi se ponekad da klijentice lagano i utonu u san koliko im odgovara masaža lica.”

Naš savjet je da biste svakako jednom mjesečno trebali njegovati lice na profesionalan način, a masažu lica raditi tijekom redovite dnevne njege jer fenomenalno je koliko masaža pomaže pomlađivanju i boljem izgledu lica.

Pored niza tretmana lica, uveli smo i jedan vrlo učinkovit, ali vremenski kraći tretman lica (za sve one koje žure): odličan 30 minutni tretman lica za samo 30 eura!

Promocija na online savjetovanje: dogovorite svojih 30 gratis minuta!

Za sve one koji ne mogu doći do našeg savjetovališta u Puli i porazgovarati uživo s našom savjetnicom za prehranu –

Njega lica tijekom ljeta

Njegujete li svoje lice pravilno tijekom ljeta? Pročitajte naše savjete. Ne zaboravite da sada svakodnevno trebamo koristiti

Zašto je važna masaža lica?

Masaža lica dio je svih naših tretmana lica, a evo i zašto! Iako imamo odlične uređaje za njegu lica, neprocjenjiva je va

Up
d

Dobro nam došli! Naš studio se nalazi na adresi Kolodvorska 14, Pula.

Radno vrijeme

Od ponedjeljka do petka, od 8  do 20 sati.

Radimo s klijentima samo prema unaprijed dogovorenom terminu.  Nazovite nas za svoj termin.