Promocija na online savjetovanje: dogovorite svojih 30 gratis minuta!

PromocijaPromocija na online savjetovanje: dogovorite svojih 30 gratis minuta!

Za sve one koji ne mogu doći do našeg savjetovališta u Puli i porazgovarati uživo s našom savjetnicom za prehranu – imamo odličnu pozivnicu: PRIJAVITE SE ZA 30 MINUTA BESPLATNOG ONLINE SAVJETOVANJA!

Kako izgleda jedno online savjetovanje? Može li vam ono pomoći da se (konačno) riješite trbuha ili neželjenih kilograma? Zar je “riječ” toliko moćna? “Znanje je moć”! A naša savjetnica za prehranu Sanja Močinić je puna znanja, stručnosti te ima višegodišnje iskustvo. Pomogla je i aktivno pomaže svakodnevno svojim savjetima mnogima. Često pomaže osobama koji žele smršaviti, ali i onima koji žele općenito unijeti neke promjene u svoju prehranu i poboljšati zdravlje.

PROMOCIJA: ONLINE SAVJETOVANJE

Kako do 30 minuta gratis savjetovanja na temu prehrane? Prvo u aplikaciji (ili putem web stranice) ZOYYA pronađite Zdravi i vitki te uslugu: SAVJETOVANJE. Odaberite: Promocija: besplatnih 30 minuta online savjetovanja.

Pri prijavi u prostor “Napomene” napišite nam svoje ime, dob i problem koji vas muči vezan uz prehranu tj. zašto želite savjetovanje.
Nekoliko primjera:

“Moje ime je Mia, imam 48 godina, visoka sam 169 i imam 69 kg. No, muči me trbuh koji mi onemogućuje nošenje užih majica i haljina. Nikako ga ne mogu skinuti.”

“Ja sam Marija, 43. godine, smatram da imam problem emotivnog prejedanja jer jedem uvijek kad sam jako uzrujana. Ne znam kako to zaustaviti.”

“Bok, ja sam Ivan, imam 20. godina i svi mi govore da sam izrazito mršav. Sebi se ne činim tako, ali volio bih čuti vaše mišljenje.”

Slobodno odaberite termin koji vama odgovara, a u slučaju da Sanja neće moći tada, predložit će vam neko drugo vrijeme.  Lagano se dogovorite kao i što ćete dogovoriti putem čega će se održati online savjetovanje (Sanja preferira video poziv putem Whats Appa). 

Sanja će odabrati najmanje pet osoba za 30-minutno besplatno savjetovanje. 

Odabere li vas za besplatno savjetovanje, Sanja će vas kontaktirati. Promocija traje od 9. do 22. srpnja 2024. godine. Nakon darovanih 30 minuta, nemate ikakvu obavezu nastaviti surdanju. Cilj je promotivan, želja nam je da neki od vas dobiju osobni uvid kako savjetovanje izgleda i procijene bi li om to pomoglo. Redovna cijena 30 minutnog savjetovanja je 20 eura.  

TERAPIJA SAVJETOVANJEM – MRŠAVLJENJE – saznajte više 

Odaberite željeni termin putem ZOYYA aplikacije. 

Promocija na online savjetovanje: dogovorite svojih 30 gratis minuta!

Za sve one koji ne mogu doći do našeg savjetovališta u Puli i porazgovarati uživo s našom savjetnicom za prehranu –

Njega lica tijekom ljeta

Njegujete li svoje lice pravilno tijekom ljeta? Pročitajte naše savjete. Ne zaboravite da sada svakodnevno trebamo koristiti

Zašto je važna masaža lica?

Masaža lica dio je svih naših tretmana lica, a evo i zašto! Iako imamo odlične uređaje za njegu lica, neprocjenjiva je va

Up
d

Dobro nam došli! Naš studio se nalazi na adresi Kolodvorska 14, Pula.

Radno vrijeme

Od ponedjeljka do petka, od 8  do 20 sati.

Radimo s klijentima samo prema unaprijed dogovorenom terminu.  Nazovite nas za svoj termin.