Ubrzajte mršavljenje hranom

Ljepota i zdravljeUbrzajte mršavljenje hranom

Često kad se trebamo uhvatiti u koštac s problemom mi ga zanemarimo, da nam više ne dosađuje. Pogotovo kad uvidimo da dati problem ne možemo jednostavno riješiti. Tako je i sa prekomjernom težinom. Svjesni ste da postoji problem koji vas u mnogome opterećuje i izlaže opasnosti. No probajući razne dijete ili sredstva za “čudotvorno” mršavljenje situacija postaje još teža. Jednostavno zato što ne uspijete li ostvariti cilj, moratićete se pomiriti sa samo još jednim razočaranjem i propalom nadom. Tako svaki sljedeći put kad pokušate smršaviti bit će teži od prethodnog. Često po prvom dolasku u savjetovalište čujem: “Jako teško mršavim i ako uspijem smršaviti, vrlo brzo sve nadoknadim pa čak još i više!”

Zašto je to tako? Kako izbjeći neugodne popratne pojave mršavljenja: nervoza, gubitak energije, malaksalosti, vraćanje težine…? Tako da umjesto da svoje radne sposobnosti umanjujete, vi ih uvećajte kroz mršavljenje, unastavku doznajte kako.

Prvo, ne treba bježati od hrane, pribjegavati gladovanju ili zamjenskim obrocima. Hrana je izvor života i naše pokretačko gorivo, za sve pa i za mršavljenje. Samo je potrebno racionalno i pravilno ju konzumirati. Postoji čak i hrana koja pravilnim konzumiranjem može značajno ubrzati proces guljenje kilograma.

Ta hrana ima osobinu da vezuje otrovne tvari iz organizma i tako pogoduje razgradnji i izlučivanjem masnih stanica koje su također otrov za nas organizam. To su namirnice koje u sebi imaju visoki sadržaj tekućine, uglavnom voće i povrće i to svakako svježe. Ujedno je važno namirnice tako konzumirati da iz njih iskoristite sve što se nalazi u njima. Npr. nije dovoljno samo znati da špinat i cikla sadrže dosta željeza, ili mlijeko kalcija, nego je važnije kako će naš organizam to moći najbolje iskoristiti.

Drugo, prvenstveno treba pomoći organizmu, tako što ćemo smanjiti apetit i ubrzati eliminaciju. Ako pravilno utječemo na smanjenje apetita, neće biti teško pridržavati se principa pravilne prehrane. Bitno je također i to da se već nakon par dana primjene ovih tretmana, osjete značajna poboljšanja.

Osjećate se puno bolje i snažnije s više energije i već nakon tjedan dana imate 2 do 5 kilograma manje. Znači dobivamo suprotne pojave od onih koje smo spominjali pri primjeni dijeta i gladovanja, kad se javlja napetost, razdražljivost, malaksalost i sl. Jedna gospođa iz Lovrana koja je uz pomoć savjetovališta Zdravi i Vitki izgubila 17 kilograma rekla je: “Prvi puta, u svojih 47 godina života i bezbroj pokušaja, ne sumnjam da neću izgubiti svih 26 kilograma jer nemam uopće osjećaj da sam na dijeti, uživam u hrani i nikad nisam gladna.” To je točno upravo zbog toga što je ovo jedan cjeloviti tretman mršavljenja uz principe zdrave prehrane, a ne dijeta.

Najbolji način da provjerite tvrdnje koje ste upravo pročitali je da i sami probate tretmane u savjetovalištu i već nakon tjedan dana uočite i mnoga druga poboljšanja osim ovih navedenih, koja su individualna i osobna.

Javite nam se! 

Promocija na online savjetovanje: dogovorite svojih 30 gratis minuta!

Za sve one koji ne mogu doći do našeg savjetovališta u Puli i porazgovarati uživo s našom savjetnicom za prehranu –

Njega lica tijekom ljeta

Njegujete li svoje lice pravilno tijekom ljeta? Pročitajte naše savjete. Ne zaboravite da sada svakodnevno trebamo koristiti

Zašto je važna masaža lica?

Masaža lica dio je svih naših tretmana lica, a evo i zašto! Iako imamo odlične uređaje za njegu lica, neprocjenjiva je va

Up
d

Dobro nam došli! Naš studio se nalazi na adresi Kolodvorska 14, Pula.

Radno vrijeme

Od ponedjeljka do petka, od 8  do 20 sati.

Radimo s klijentima samo prema unaprijed dogovorenom terminu.  Nazovite nas za svoj termin.