Posebne ponude

Posebne ponude

Test intolarancije na hranu – snižen za 20 eura!   

Naša bogata praksa je pokazala – važno je što jedemo i pijemo jer to će snažno utjecati i na naša osjećanja, na naše zdravlje i naš izgled.  

Tegobe poput umora, depresije, glavobolje, probavnih smetnji i kožnih problema od sitnijih prištića do ozbiljnih akni muče mnoge osobe različitih dobi. Mnogi takvo stanje prihvaćaju misleći da je normalno s obzirom na njihovu životnu dob, stres radi školovanja, posla, životnih događaja. No, to ne mora biti tako. 

VELIKI ŠOK ZA MNOGE JE KAD SE KRIVAC NJIHOVIH PROBLEMA NALAZI NA TANJURU!

Zima je posebno izazovno vrijeme za sve, jer može utjecati na pojačanu depresiju, debljanje radi manje kretanja, boravka na otvorenom, kaloričnije prehrane. Kraj godine je također posebno izazovan jer nas potiče da razmišljamo o (ne)uspjesima u protekloj godini i neke nove odluke. No, kako krenuti? Kako se pokrenuti? 

PRVI PRAVI KORAK PREMA PROMJENI JE SPOZNAJA!

Test intolarancije na hranu važan je početak!

Kožnim, bezbolnim testom uspješno pomažemo otkriti koje namirnice uzrokuju tegobe i savjetujemo vas  kako unijeti promjene u svoju prehranu. 

Od 15. prosinca 2023. godine do 15. veljače 2024. test intolerancije na hranu snižen je za 20 eura 

 • redovna cijena: 80 eura 
 • popust: 20 eura 
 • snižena cijena:  60 eura   

Učinite korak prema zdravijem i boljem sutra spoznajući više o sebi testom intolerancije na hranu. 

POSEBNE PONUDE DO 29. VELJAČE!

Budući da nas je prosinac sve fini istrošio, siječanj i veljača su mjeseci koji treba poznavati posebne ponude i sniženja. Do 29. veljače 2024. godine za vas imamo ove ponude.

Odlučile smo pomoći svima onima koji možda ovih dana previše sjede kod kuće, rade sjedeći i trebaju odličnu masažu leđa kao i onima koji su se odlučili obračunati s masnim naslagama i celulitom.

MADEROTERAPIJA 2 + 1 GRATIS 

Uplatite do kraja siječnja dvije maderoterapije tijela (60 eura za paket) i treću vam darujemo! Sve tri terapije je važno iskoristiti 20 dana od prvog tretmana. Savjet: Radi učinkovitosti tretmana razmaci između tretmana bi trebali biti 2- 5 dana. Dogovorit ćemo se  vama koje dijelove tijela ćemo posebno tretirati. 

Niste li ikad probali ovaj tretman, slobodno se tek nakon prvog tretmana odlučite za paket 2 + 1 gratis, iako, maderoterapija je s razlogom oduševila cijeli svijet.

DRUGA MASAŽA U POLA CIJENE!

S našom kolegicom Petrom odmah dogovorite oko vrste i termina druge masaže (koji ne bi trebao biti duži od 10 dana od prve masaže). Platiti možete unaprijed ili nakon odrađene druge masaže. 
Možete kombinirati vrste masaže iz naše ponude. 

PARCIJALNA, 15 eur
CIJELO TIJELO, 30 eur
ANTICELULITNA, 30 eur 

Paket 5 x Vip tretman tijela uz uštedu od 100 eura! 

Nova godina, nove odluke, novi mi ili…? 

Hladnoća siječnja kao da nas želi potaknuti da razmislimo o svemu onome što želimo postići u novoj godini. Iako će mnogima ideje o promjeni životnog stila na bolje otopiti se poput pahulje snijega kad padne na topli dlan, oni uporniji će iskoristiti zimu za svoju osobnu transformaciju na bolje – i zdravije! 

Svi znamo kako je teško skinuti trbuščić koji nam nije dao obući odličnu usku haljinu za doček Nove godine, kako je teško smanjiti obujam bokova i ukloniti celulit, no nije i nemoguće. Treba znati kako!

Osim što kad nas možete ostvariti savjetovanje vezano uz prehranu, mi za vas imamo niz odličnih tretmana oblikovanja tijela, a onaj kraljevski (najučinkovitiji) je svakako VIP TRETMAN TIJELA. 

VIP tretman u trajanju od 60 minuta (cijena 60 eura) uključuje kavitaciju, vakuum, ručnu masažu i radiofrekvenciju. Rezultati tretmana su vidljivi i nakon prvog tretmana (jer radimo mjerenje), ali za veću promjenu je važno biti uporan i zato za vas imamo ponudu paketa. 

Do 29. veljače  2024. godine za vas imamo posebnu ponudu: 5 x VIP TRTMAN TIJELA 60 min po cijeni od 200 eura umjesto redovnih 300 eura! 

Saznajte više o našem najpopularnijem tretmanu tijela: VIP TRETMAN TIJELA

 

Naručite se putem poruke!

Preporuka svima koji su u dvojbi! VIP TRETMAN je stvarno odličan tretman i brzo su vidljivi rezultati. Profesionalna usluga, hvala Zdravi i vitki.

  Naručite se online od 0-24 putem Zoyya aplikacije! 

  Up
  d

  Dobro nam došli! Naš studio se nalazi na adresi Kolodvorska 14, Pula.

  Radno vrijeme

  Od ponedjeljka do petka, od 8  do 20 sati.

  Radimo s klijentima samo prema unaprijed dogovorenom terminu.  Nazovite nas za svoj termin.