Limfna drenaža

Limfna drenaža

Masaža potlakom je novija metoda u kozmetičkoj obradi cijeloga tijela. provodi se primjenom aparata BODYVAY.. Način djelovanja je potlak u dodiru sa kožom. BODYVAC je uređaj kojim se mogu izvoditi različite fizikalne i kozmetičke terapije uz primjernu promjenu jačine potlaka te posebnim tehnikama masaže.

Limfna drenaža

Najvažniji korak obrade BODYVAC aparatom je limfna drenaža. Niti jedan program obrade tijela nije zamisliv bez uporabe limfne drenaže. Ova metoda nudi mogućnost precizne provedbe limfne drenaže lica i cijelog tijela. Iskusni praktičari znaju točno doziranje potlaka i precizno znaju ocijeniti danji tijek ponavljanja tretmana.
Svrha limfne drenaže cijelog tijela je aktivno mrvljenje i odvođenje naslaga u tkivu putem limfnog ispiranja. U kozmetici je to slučaj kod celulita ili estetskih neugodnih edema nastalih zastojem životnih tekućina. u Takvim situacijama drenaža se izvodi cca 20 do 30 mi.
Limfna drenaža je bazična obrada i primrema za druge tretmane i indikacije. Limfna drenaža je neizostavni dio tretmana ravnanja kože, pobuđivanje prokrvljenja tkiva i traje cca 15 do 20 min..

CELULIT

BODYVAC je aparat za poboljšavanje mikrocirkulacije te rastezanje vezivnog tkiva uz pomoć pulsirajućeg potlaka. Masaža potlakom je novija metoda u kozmetičkoj obradi cijeloga tijela. BODYVAC je uređaj kojim se mogu izvoditi različite fizikalne i kozmetičke terapije uz primjerenu promjenu jačine potlaka te posebnim tehnikama masaže.
Primjena u kozmetici je svestrana i raznolika, od diferencijalne obrade celulita i masnih jastučića, usnulog tkiva pa do strija, obrade nečiste kože, ravnanja bora na tijelu. Potlak se primjenjuje za obradu i njegovanje lica, dekoltea i ostalih dijelova tijela.
Brzo, jednostavno i higijenski, mogu se provesti stimulacije tabana i nožnih refleksnih zona. Visoko uvažavajući višestruku i raznoliku primjenu vakum – metode gotovo da i nema kontraindikacija. Djelovanje aparata kontrolirano je mikrokontrolerom, a podešavanje krajnje jednostavno. Svi relevantni parametri su jednostavno podesivi.
Prije terapije dobro je uraditi piling te upuotrebiti ulje koje omogućuje lako klizanje aplikatora po koži. BODYVAC se jednako dobro ponaša kod obrade lica i tijela.
Indikacije uporabe aparata su slijedeće: LIMFNA DRENAŽA, REGENERACIJA, ZATEZANJE TKIVA, OBRADA CELULITA

Up
d

Dobro nam došli! Naš studio se nalazi na adresi Kolodvorska 14, Pula.

Radno vrijeme

Od ponedjeljka do petka, od 8  do 20 sati.

Radimo s klijentima samo prema unaprijed dogovorenom terminu.  Nazovite nas za svoj termin.