Kolačići

Kolačići

Kako bismo vam olakšali uporabu naše web stranice, koristimo tzv. “kolačiće” (eng. cookies). Kolačići su male podatkovne jedinice koje nam omogućuju usporedbu novih i prethodnih posjetitelja, razumijevanje načina na koji koriste našu web stranicu. Oni nam pružaju informacije koje buduće posjete web stranici mogu učiniti ugodnijim i učinkovitijim.

Za više informacija o kolačićima i njihovom utjecaju te kako ih možete isključiti saznajte na: www.aboutcookies.org.

Vrste kolačića koje koristimo

Obvezni kolačići

Ovi su kolačići potrebni za kretanje po web stranici i korištenje njezinih značajki, kao što je pristup sigurnim dijelovima web stranice. Bez ovih kolačića nije moguće pružiti usluge koje ste zatražili, poput kontakt obrasca, itd.

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu korištenja web stranice, na primjer koje stranice korisnici najčešće posjećuju i pojavljuju li se poruke o pogreškama na web stranicama. Ovi kolačići ne prikupljaju podatke koji bi mogli identificirati korisnika. Svi prikupljeni podaci su zbirni i anonimni. Ovi se kolačići koriste samo za poboljšanje performansi web stranice.

Ako nastavite koristiti našu web stranicu nakon što ste obaviješteni o kolačićima, slažete se da ovu vrstu kolačića postavimo na vaš uređaj.

Analitički kolačići

Analitički kolačići omogućuju nam da prepoznamo i prebrojimo broj posjetitelja naše web stranice, da vidimo kako se posjetitelji kreću po web stranici dok je koriste i zabilježe koji sadržaj gledatelji gledaju i zanimaju. To nam pomaže da utvrdimo koliko često određeni stranice i oglasi se posjećuju i određuju najpopularnija područja naše web stranice. To nam pomaže da poboljšamo uslugu koju vam nudimo pomažući nam da osiguramo da naši korisnici pronađu informacije koje traže, dajući anonimne demografske podatke trećim stranama kako bi vam prikladnije ciljali oglašavanje i praćenjem uspjeh reklamnih kampanja na našoj web stranici.

Kolačići treće strane

Na ovoj web stranici je nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ove kolačići nije postavila naša web stranica , ali neki služe za neometano funkcioniranje određenih mogućnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju.

Kolačići društvenih mreža

Ovi kolačići omogućuju vam dijeljenje sadržaja web stranice s platformama društvenih medija (npr. Facebook, Twitter, Instagram). Nemamo kontrolu nad tim kolačićima jer ih postavljaju same platforme društvenih medija.

 

 

Up
d

Dobro nam došli! Naš studio se nalazi na adresi Kolodvorska 14, Pula.

Radno vrijeme

Od ponedjeljka do petka, od 8  do 20 sati.

Radimo s klijentima samo prema unaprijed dogovorenom terminu.  Nazovite nas za svoj termin.