5 novogodišnjih odluka za zdravlje i prehranu kojih se često ne pridržavamo – a trebali bismo!
Početak nove godine idealno je vrijeme za donošenje odluka koje će unaprijediti naše zdravlje i prehrambene navike. Iako često započnemo s entuzijazmom, mnoge od tih odluka brzo padnu u zaborav. Donosimo vam pet ključnih odluka vezanih za prehranu koje mogu značajno poboljšati vaš život i zdravlje. 1️⃣ Važno je što jedemo i kada je
Kiseli kupus – superhrana s tisućljetnom tradicijom ili namirnica koju izbjegavate?
Od davnina, kiseli kupus zauzima posebno mjesto u prehrani tijekom jeseni i zime. Sadrži probiotike koji služe kao prva linija obrane od toksina, a blagotvorno djeluju i na probavni sustav u cjelini. Riječ je o namirnici koja je poznata po svojim ljekovitim svojstvima i svatko tko nije intolerantan na kiseli kupus, uistinu je superhrana koju [&h
Promocija na online savjetovanje: dogovorite svojih 30 gratis minuta!
Za sve one koji ne mogu doći do našeg savjetovališta u Puli i porazgovarati uživo s našom savjetnicom za prehranu – imamo odličnu pozivnicu: PRIJAVITE SE ZA 30 MINUTA BESPLATNOG ONLINE SAVJETOVANJA! Kako izgleda jedno online savjetovanje? Može li vam ono pomoći da se (konačno) riješite trbuha ili neželjenih kilograma? Zar je &
Njega lica tijekom ljeta
Njegujete li svoje lice pravilno tijekom ljeta? Pročitajte naše savjete. Ne zaboravite da sada svakodnevno trebamo koristiti zaštitnu kremu s SPF faktorom. Budući da visoke temperature i sunce mogu isušiti kožu, važno je svakodnevno koristiti i SERUM ZA HIDRATACIJU. Predlažemo serum s hijaluronskom kiselinom. KUĆNA NJEGA: 1 do 2 puta tjedn
Zašto je važna masaža lica?
Masaža lica dio je svih naših tretmana lica, a evo i zašto! Iako imamo odlične uređaje za njegu lica, neprocjenjiva je važnost RUČNE MASAŽE LICA koja je dio svih naših tretmana lica. Izdvojit ćemo 5 razloga zašto je tome tako! 1.) masaža lica potiče cirkulaciju, 2.) ima anti-age učinak, čini kožu sjajnijom i zdravijom 3.) […]
Na kojih 5 namirnica smo najčešće intolarantni?
Pet namirnica koje, prema našem iskustvu, izazivaju intoleranciju na hranu su: svježi kravlji sir, pšenica, zobene pahuljice, piletina i aditivi i konzevrvansi. Zanimljivo je to usporediti s 2020. godinom kad je prvo mjesto pripadalo mlijeku, zatim su tu bili još pšenica, citrisi, školjke i piletina. Očito je kako se dva sastojka i dalje nal