Zdravi i vitki

Intolarancija na hranuTest intolerancije mijenja kvalitetu življenja
autor/ica:

Test intolerancije mijenja kvalitetu življenja

Revolucionarni pristup u rješavanju velikog broja zdravstvenih tegoba je test intolerancije na hranu. Svi znamo koliko je važno pokretačko gorivo koje dajemo organizmu. Ako je hrana i piće to naše gorivo, onda će i sve funkcije organizma ovisiti upravo o tome što jedemo i pijemo.

Najčešće nismo ni svjesni koliko je naše tijelo beskrajno savršen, a ujedno i moćan stroj. To je stroj koji u svakoj minuti napravi bezbroj radnji i funkcija od kojih veliku većini nismo ni svjesni da se odvijaju ; počevši od rada srca ili od stvaranja novog života u žensko tijelu…

S druge strane, fascinantna je činjenica da od toliko ljudi na svijetu ne postoje dva ista čovjeka. Svi smo individue i različiti na svoj jedinstven način. S vremenom i godinama taj naš savršeni stroj izlažemo različitim psiho-fizičkim naporima. Tako malo pomalo dolazi i do zdravstvenih tegoba i problema ; počevši od problema sa želucem, preko različitih alergija, nervoza , debljanja, mršavljena i tko zna što sve ne. Nije teško zaključiti kako je sad potrebno ustanoviti što to u vašoj svakodnevnoj prehrani ometa vaš rad organizma i dakako što nedostaje.

U tu svrhu danas se koriste visoko sofisticirani uređaji koji mogu točno odrediti za svaku namirnicu pojedino, (i sve što unosite u organizam) koliko i da li uopće treba biti prisutna u vašoj prehrani. Često mi se obraćaju osobe sa slijedećim : « Napravio-la sam sve pretrage, stalno imam neugodne simptome a nalazi su više-manje uredni te moja doktorica ne zna više što da mi preporuči! »

Toliko različitih simptoma i situacija zbog kojih se nikako ne osjećate u potpunosti dobro te vas sputavaju u svakodnevnici sigurno su dobrim dijelom posljedica intolerancije na hranu. Koji puta utjecaj samo jedne vrste hrane može dovesti do totalnog disbalansa u tijelu. Stoga je preporuka čak i prije drugih nalaza napraviti test intolerancije na hranu i test rezervi vitamina i minerala i precizno definirati koje gorivo dajete, a koje bi uistinu trebalo vašem organizmu. Dokaz i potvrda svega rečenog je što ćete već nakon nekoliko dana poslije primjene testa osjetiti poboljšanja i uvidjeti velike promjene vaših dotadašnjih problema.

Up
d

Dobro nam došli! Naš studio se nalazi na adresi Kolodvorska 14, Pula.

Radno vrijeme

Od ponedjeljka do petka, od 8  do 20 sati.

Radimo s klijentima samo prema unaprijed dogovorenom terminu.  Nazovite nas za svoj termin.